tehetség

2020.04.29. 06:45

Az X-Faktor dömösi származású sztárja új klippel lepte meg rajongóit

A dömösi származású Vanek Andor tehetségét az X-Faktorban ismerhette meg az egész ország. Andor most egy teljesen új klippel jelentkezett, amelyről nekünk mesélt.

Szűr Annamária

Forrás: Beküldött

Az X-Faktor dömösi származású sztárja, Vanek Andor elkészítette legújabb klipjét Lépj tovább! címmel. A fiatal énekes elárulta, hogy a klipen látható graffitizés annyira megtetszett neki, hogy a jövőben is szívesen foglalkozna ezzel szabadidejében…

– A klip témáját sok példaképem inspirálta, számos külföldi előadó hatással van a mozgásomra, gondolkodásomra. Szeretném, ha ezt senki sem tekintené majmolásnak, inkább a tiszteletem jelének – árulta el Andor, hozzátéve, hogy számára a dalai, a klipjei, a posztjai, az egész létezése az útkeresésre épül, keresi, hogy ki is ő. Hozzátette: úgy véli, hogy ez a legizgalmasabb és legjobb szakasza az életének.

– Nem érdekel, ha elrontok valamit, ha csalódok, hiszen fiatal vagyok, zajlik az élet. Mind esünk-kelünk, és ez a szép az egészben szerintem. Persze nagyon fájnak a veszteségek, de szerintem unalmas lenne a világ csak nevetéssel, mosolygással tele. Van egy mondás: Eső nélkül nincs szivárvány... pont erről szól a Lépj tovább! – fogalmazott a fiatal énekes. aki a klipforgatásról elmondta, hogy nagyon élvezte a közös munkát a stábbal.

A Lépj tovább! című klipben egyébként Andor a tehetségkutatóban már-már védjegyévé vált vakító szürke fürtök helyett fekete hajjal látható, a dizájnos ruhák helyét pedig egy, a videó hangulatához jobban illő szerelésben látható, a lazább, vagányabb oldalát megmutatva a fiatal énekesnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában