A komáromiak összefogásának hála pillanatok alatt összegyűlt a mentősök adománya

A komáromiak összefogtak és pár óra leforgása alatt összegyűjtötték a mentősöknek szánt szárítógép árát és még egy mosógépet is felajánlottak.

K. D.

Forrás: Beküldött

A napokban a legnagyobb közösségi oldalon intézett kérést a komáromi Bán Lajos a városlakók felé. A komáromi mentőállomás részére indított adománygyűjtést, a mentőknek ugyanis egy mosógépre és egy szárítógépre volt szükségük annak érdekében, hogy ruhaneműikkel ne vigyenek otthonukba fertőzést.

A mosógépet Telek-Völgyi Roland és családja bocsátotta a mentők rendelkezésére. A szárítógépre mindössze tíz perc alatt 160 ezer forint gyűlt össze. Az adományokat személyesen gyűjtötte be Hajnal Dóra képviselő. A felhívásra végül a BODÓ VILL ’88 Kft. tett pontot, hiszen Bodó József tulajdonos és Nagy Gergely ügyvezető nagy összegű felajánlást tettek.

A komáromi vállalkozás nem kipótolta a szárítógép árát, hanem annak teljes összegét felajánlotta a mentőállomásnak. Ezzel bebiztosították, hogy egyebek mellett jut majd öblítőre és mosóporra is.

Az adományozók: Somodi Józsefné, László Katalin, Baglyas Zsuzsanna és Pinke László, Korén Balázs, Zsapka Zsolt, Szijj Imréné, Czita János, Horváth László, Nagy Nikolett, Benczik Gergő, Juhász Attila, Turi Adrienn, Vajda Bence, Deák Zoltán, dr. Kreft-Horváth Loránd, Varga Zsolt, Nagy Éva, Győri Árpádné, Jankó László, Bitter Zsolt, Monostori Kulturális Egyesület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában