volán

2020.01.15. 11:17

Megoldódtak a buszközlekedési gondok Oroszlányban

Megoldódni látszanak a tömegközlekedéssel, vagyis az autóbuszjáratokkal kapcsolatos anomáliák, legalábbis az év elejétől már nincsenek kimaradt járatok Oroszlány és Tatabánya között.

W. Zs.

Megoldódni látszanak a tömegközlekedéssel, vagyis az autóbuszjáratokkal kapcsolatos anomáliák: már nincsenek kimaradt járatok Oroszlány és Tatabánya között.

Forrás: Shutterstock

Szabó Mihály alpolgármester arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy 2019. december huszadika után reggel háromnegyed 5 és 6 óra között többször előfordult járatkimaradás, volt, hogy egy nap 20 esetben is hiába várták a buszt az utasok. Hozzátette: a Volánbusz Zrt. helyi illetékesei erről nem tájékoztatták időben a lakosokat.

Mint megtudtuk, a társaság elismerte a problémát és műszaki hibák, valamint buszsofőrhiányra hivatkoztak. A szakemberek igyekeztek minél előbb megoldást találni a problémára. A szolgáltatást igénybe vevők közül többen nemtetszésüket fejezték ki, mert így késve érkeztek munkába. Értesüléseink szerint ők a közösségi médiához fordultak.

Kérdésünkre, hogy mit tesznek annak érdekében, hogy legközelebb ilyen vagy hasonló eset ne forduljon elő, biztató választ kaptunk. Az alpolgármester és az illetékesek havonta egyeztetnek majd a problémák elkerülése miatt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában