pályázat

2020.01.22. 15:06

Bárki megtervezheti az esztergomi zeneiskola saját kiadványát

Az intézmény a saját kiadványához illő dizájnnal készült pályaműveket vár az alkotóktól. Az alkotás bármilyen technikával elkészíthető.

W. P.

Forrás: Facebook/Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskols

Hangjegyfüzet fedő- és hátlapjának a megtervezésével kapcsolatos pályázatot hirdet a Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskola alapítványa, melyet nyomdai úton sokszorosított hangjegyfüzeteihez kíván felhasználni. Olyan pályaműveket várnak, melyek tartalmilag kapcsolódnak az intézményhez, tartalmazza a füzet címkéjét és fiatalos, vonzó képi ábrázolással kell elkészülnie. Életkorral kapcsolatos megkötés nincs, gyermekek és felnőttek egyaránt pályázhatnak és fejenként több tervet is beadhatnak.

Fontos, hogy a pályamunka bármilyen technikával, még elektronikus módon is elkészíthető, de a formátumra minden esetben figyelni kell: ha A4-es papírlapnyi méretben gondolkodunk, akkor annak bal oldala a füzet hátlapja, jobb oldala pedig az előlapja lesz. Ha pedig 2 álló A4-es formátumot választunk, akkor az egyik az elő-, míg a másik a hátlap szerepét tölti be. A pályaműveket január 31-ig lehet leadni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában