ajándékozás

2019.12.23. 18:50

Rászoruló gyerekeknek szervezetek jótékonysági játszóházat Tatabányán

A tatabányai KPVDSZ Művelődési Házban mosolygós adventre várták a rászoruló gyerekeket, akiket ajándékokkal és finom étellel is megleptek.

Sugár Gabi

Forrás: 24 Óra

Fotó: Sugár Gabi

A KPVDSZ Művelődési Házban a közelmúltban jótékonysági játszóházat szerveztek. A Mosolygós Gyermekekért Alapítvány munkatársai mellett támogatóknak köszönhetően ajándékok, finom ételek, édességek és gyümölcsök várták a gyerekeket. A Mosolygós adventre azokat a nagycsaládosokat vagy rászoruló gyerekeket hívták meg, akik kapcsolatban állnak a Család- és Gyermekjóléti Központtal vagy az alapítvánnyal.

A délutáni program teljes ellátása, a sok ajándék és finomság pedig hét fantasztikus tatabányai hölgy – lány, anya, nagymama – összefogásának köszönhetően került a gyerekek elé. A lelkes kis csapat motorja Sáradi Ibolya Ivett, aki egy utazási iroda vezetőjeként az alapítvány megalakulásától kapcsolatban áll a Mosolygós csapatával, később csatlakoztak az ablaknyitogatóhoz is. Az idén már ötven gyermeknek készültek különféle ajándékokkal.

– Alapvetően baráti társaságunk hölgyei fognak össze ilyenkor, de a családok minden tagja kiveszi a részét a munkából – mesélte Sáradi Ibolya Ivett. – Az ellátáson, ajándékokon túl műsorral is kedveskedünk a gyerekeknek.

– Boldog vagyok, ha látom a gyerekek örömét, a csillogó szemeit. Éppen ezért fontos számomra, hogy közvetlen kapcsolatom legyen azokkal, akiknek segítek. Ezért is működünk együtt az alapítvánnyal, akik jól tudják, melyek a segítségre szoruló családok – tette hozzá.

Közben érkeztek a családok, a gyerekek. ­Kíváncsian járták körbe a roskadásig megpakolt asztalokat és örömmel kapcsolódtak be a játékokba is. Az ünnepi köszöntők és a kis műsor után pedig átadták az ötven gyermeknek az ajándékokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában