dekorációk

2019.12.23. 20:00

A legötletesebb adventi díszek olvasóink szerint

Az ünnepi készülődés jegyében meg szerettük volna osztani a Komárom-Esztergom megyeiekkel a várakozás ezernyi arcát, ezért arra kértük a Kemma.hu olvasóit a közelmúltban, hogy küldjenek a feldíszített települések főtereiről, ékeiről hangulatos karácsonyi fotókat, hogy megmutathassuk országnak-világnak a „legdíszesebb” településeinket, s hogy hol hogyan varázsolják ünnepivé a falu, a város főterét, fő utcáit például.

Sz. A.

Az ünnepi készülődés jegyében meg szerettük volna osztani a Komárom-Esztergom megyeiekkel a várakozás ezernyi arcát. Íme az eredmény.

Forrás: Montázs

Számos településről érkezett felvétel kérésünkre, amelyben az adventi ötletes, kreatív díszekről vártunk fotókat. Már megmutattuk már a kisbéri fénytraktort, amely olvasóink és a 81-es út környékén közlekedők között is óriási népszerűségre tett szert, de a súri ünnepi Wartburg és az esztergomi fényszarvas is helyet kapott már portálunkon, mint nem mindennapi, kreatív kezdeményezés.

Az Árpád-házi Szent Erzsébet Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs osztályáról is kaptunk fotókat: mint megtudtuk, a tatai egészségügyi intézményben a betegek nagyon készülődtek az elmúlt napokban ráadásul meg is lepték őket. A Dunaalmási Református Szeretetház fogyatékosokat ápoló-gondozó otthon lakói ugyanis kedves, színvonalas műsort adott elő nekik.

Kömlőd sem maradt ki a sorból: itt a nyugdíjas klub tagjai gondoltak egy nagyot. Az egyik nagypapa szétszerelte unokájának már használaton kívüli csúszdás házikóját, az lett az „istálló”, aztán dolgos kezek kukoricakóróval körbefonták, majd fenyőágakkal díszítették, végül pedig össze is állt a kömlődi betlehem, amely így az összefogás szimbóluma is lett, hála a tenni akaró nyugdíjasoknak.

Köszönjük a beküldött történeteket és fotókat, amelyeket most csokorba gyűjtve mutatunk meg Környétől Nagyigmándig, Komáromtól Súrig.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában