szépkorúak

2019.09.29. 12:00

Minden az idősekről szólt a héten a vizek városában

Az idei rendezvények egyik része az időskor problémáira fókuszált és segített válaszokat találni a mindennapos kérdésekre.

P. J.

Forrás: Tata.hu

Fotó: Zantleitner Ingrid

A Magyary Zoltán Művelődési Központban nyitották meg az Idősek hete programját, amely péntekig várta az érdeklődőket. A város és a Városkapu Közhasznú Zrt. által szervezett rendezvénysorozat Miénk a színpad! címmel a városi nyugdíjas klubok valamint a szőgyéni férfikar fellépéseivel kezdődött, a hét folyamán pedig kirándulással, előadásokkal és gálaműsorral folytatódott.

Michl József polgármester még a megnyitón kiemelte, hogy a rendezvénysorozat évekkel ezelőtt Idősek napjaként kezdődött, aztán mind a helyi nyugdíjas klubok mind pedig az önkormányzat úgy gondolták, érdemes ezt kibővíteni, illetve több napossá tenni.

Az idei rendezvények egyik része az időskor problémáira fókuszált és segített válaszokat találni a mindennapos kérdésekre, például az egészséges életmódhoz kapcsolódó előadásokkal, a kulturális-művészeti programokkal, a kirándulások pedig jó alkalmat adtak a személyes találkozásra. A közös beszélgetések teret adtak a tapasztalatcserére, a mindennapok örömeinek felfedezésére, egymás megerősítésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában