I'll be back

2019.09.24. 11:30

Itt a Komáromban forgatott Terminátor magyar nyelvű előzetese

Sarah Connor nagyon ki van akadva a Terminátorra, az egyszer biztos. Itt az október 31-én érkező mozi magyar nyelvű előzetese.

Sz. A.

Sarah Connor nagyon ki van akadva a Terminátorra, az egyszer biztos. Itt az október 31-én érkező mozi magyar nyelvű előzetese.

Forrás: imdb.com

Az angol után kijött a magyar nyelvű előzetese a Terminátor – Sötét végzet című filmnek. A második Terminátor (Az ítélet napja) után játszódik: egy Grace nevű katonát (Mackenzie Davis) küldenek vissza a jövőből, a már-már szokásos céllal: megmenteni valakit, mégpedig egy Dani Ramost, akit Natalia Reyes alakít. Őt egy új Terminátor (Gabriel Luna), akarja elkapni.

A filmben Linda Hamilton Sarah Connorként tér vissza. Ő forgatott is Komáromban, az ipari parkban, akkor bizonyosan felvettek egy helikopteres jelenetet is, amit meg is mutattunk, valamint fotókat is közöltünk a forgatásról. Több snittben is feltűnnek komáromi helyszínek egyébként a trailerben, amiből az is kiderül, hogy az Arnold Schwarzenegger által alakított Terminátorra meglehetősen ki van akadva Sarah Connor.

A filmet hazánkban az amerikai premier előtt egy nappal, október 31-én mutatják be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában