elkezdődött

2019.08.29. 07:25

Tündérszépeink lábai előtt hevert Tatabánya – less be velünk az első fotózásra

Ezen a héten elkezdődött a Tündérszépek 2020 Komárom-Esztergom megyei indulóinak a fotózása, vagyis érdemes igyekezni a jelentkezéssel annak, aki még gondolkodik, ugyanis folyamatosan zsűrizzük a jelentkezőket, hogy kiválasszuk azt a 30 lányt, aki bejut a megyei fordulóba.

Sz. A.

Hajrájához ért a Tündérszépek 2020 jelentkezési időszaka, méghozzá olyannyira, hogy ezen a héten már a portfóliófotozása is elkezdődött azoknak a szépségeknek, akik meghívást kaptak országos szépségversenyünk fotózására. Talán a régió vagy az ország Tündérszépe is azok között a lányok között van, akik hétfőn, a tatabányai Sport Hotelben álltak Dallos István fotóművész kamerája elé, de könnyen lehet, hogy épp te leszel az, aki valóra válthatja álmait.

Egy biztos: harminc lány kap esélyt arra, hogy a megyei fordulóba kerüljön, a legszebbek pedig a regionális és az országos döntőben is képviselhetik majd szűkebb hazánkat. Ehhez az első lépés, hogy jelentkezzetek a tunderszepek.hu-n. Saját portfólióval is lehet nevezni, de akkor sem kell lemondani a versenyről, ha nincs saját képsorozatod, hiszen ingyenesen elkészítjük portfóliódat.

A megyei fordulóból négy lány (három a zsűri döntése nyomán, egy pedig a közönségszavazatok alapján) jut tovább a régiós fordulóba, ahol Vas és Győr-Moson-Sopron megyék legszebbjeivel versenyez majd. A továbbjutók már a megyei forduló után értékes ajándékutalványokkal gazdagodnak, a régiós forduló után pedig felkészítőtábor és tévéshow is várja a legszebbeket. No meg Kocsis Korinna szépségkirálynő, aki mentorként és háziasszonyként segíti majd őket tanácsival.

A Sport Hotelben hétfőn a megyei forduló öt szépsége állt kameránk elé. A vértesszőlősi Méhész Bernadett, a kömlődi Somogyi Petra, a császári Rendes Beatrix, a tatabányai Kaczor Kitti és a tatai Bamugartner Laura. A lányokat egy igen különleges helyen is fotóztuk, megmutatva nekik, milyen az, amikor a világ a lábuk előtt hever: a tetőről különleges panoráma tárult eléjük.

A fotózás közben volt alkalmunk beszélgetni is a lányokkal, így jobban megismerni őket. Beatrix meghatóan vallott arról, miért jelentkezett versenyünkre: meg szerette volna mutatni, hogy édesanyaként is helyt tud állni egy ilyen megméretésen.Kittiről, aki a tatabányai kereskedelmi iskolában tanul, megtudtuk, hogy korábban súlyemelőként sportolt, mostanában a súlyok helyett az olvasás tölti ki idejét. Laura életében viszont a sport maga a jövő, hiszen fitness-wellness instruktornak tanul a fővárosban.

Bernadett kisgyermeknevelőként dolgozik, és az első Tündérszépek inspirálta arra, hogy most ő is jelentkezzen. Petrát a barátai biztatták a nevezésre, és úgy gondolta, semmit nem veszíthet, ha kipróbálja magát szépségversenyünkön. A szőkeségnek nagyon tetszett a fotózás a tetőn egyébként, hiszen korábban ő maga is focizott, és bizony, még soha nem látta a magasból a tatabányai futballstadiont.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában