választás

2019.07.12. 11:29

Tatabányán és Tatán is bemutatta jelöltjeit a Fidesz-KDNP

Schmidt Csaba jelenlegi polgármester indul újra a városvezetői posztért az őszi helyhatósági választáson. Ezt csütörtökön jelentették be sajtótájékoztatón, majd a tizenkét Fidesz-KDNP színeiben induló egyéni jelöltet is bemutatták.

W. Zs.

Az 1. körzetben, Felsőgallán John Katalin alpolgármester indul, aki már két alkalommal elnyerte a lakosok bizalmát. A másodikban, Alsógallán és Óvárosban a képviselői feladatokat Schmidt Csaba látja el, akit – a polgármesterjelöltség mellett – továbbra is indít a Fidesz városi szervezete.

A 3. körzet a Gál István lakótelep, ahol Pleier Tamás a jelölt, aki 2010 óta képviseli a városrészt. A 4. körzetben változás történt. Bánhidán Ablonczy Dánielné helyett Ludányi Tamás, a Bánhidai Baráti Kör elnöke és a Dallam Zeneiskola vezetője gyűjti majd a szavazatokat. Az 5. körzetben, Sárberekben Salló Győző képviseli a pártot. A 6. körzetben, a városközpontban továbbra is Molnár Tamás pályázik a képviselői posztra.

A 7. körzetben, a Kodály téren – ahol jelenleg nem Fidesz-KDNP-s képviselő dolgozik – Kupcsok Péter, a Fidelitas tatabányai elnöke indul. A 8. körzetben, Újvárosban Bereznai Csaba alpolgármester kaphat bizalmat. A 9. körzet, Dózsakert. Itt Vejtey Miklós lesz a jelölt, aki öt éve elnyerte a tatabányaiak bizalmát. A 10. választókerület most is Turza Károlyé. Az utolsó két körzet, a Kertváros. A lakótelepen és a Panoráma lakóparkban Pataki Zoltánnéra, míg a családi házas övezetekben Magyarné Kocsis Andreára szavazhatnak majd a lakosok.

Tatai jelöltek

Tatán is ismertette csütörtökön a Fidesz-KDNP az önkormányzati képviselő-jelöltjeit. A polgármesteri posztért a jelenlegi városvezető, Michl József indul. A képviselők között egy új jelöltjük van, a 6. választókörzetben Boglári Zoltánt indítja a pártszövetség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában