természet

2019.07.03. 14:00

Mondd meg te, mik a megye legcsodásabb helyei és nyerj!

Nem kell bejárni a világot, Európát, még csak Magyarországot sem, hogy lenyűgöző természeti kincseket fedezzünk fel. Megyénkben is vannak gyönyörű helyek, amelyeket érdemes mindenkinek megtekintenie. Most a 24 Óra olvasóink segítségével szeretné megtudni, hogy a megye lakosai szerint hol találhatók szűkebb hazánk legszebb természeti csodái – hetet keresünk.

Kemma.hu

Arra biztatjuk olvasóinkat, hogy jelöljenek olyan természeti látnivalókat, képződményeket, amelyeket valamilyen okból különlegesnek tart. A jelöléseket elküldheti a napilapban többször is megtalálható jelölőszelvényen vagy a Kemma.hu e célra kialakított felületén.

A jelölések beérkezési határideje 2019. július 27. Az online jelölésnél van mód arra is, hogy küldjön saját készítésű, jó minőségű fotót vagy fotókat is a jelöltjéről. A következő szakaszban a 20 legtöbb jelölést kapó csodából olvasóink szavazhatják majd meg Komárom-Esztergom megye 7 legszebb természeti csodáját. A szavazók között értékes ajándékokat fogunk kisorsolni. Keressük tehát Komárom-Esztergom megye 7 legszebb természeti csodáját! Segítsen megtalálni azokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában