tatabánya

2019.07.03. 08:59

Megszépült a kertvárosi, gyermekorvosi rendelő váróterme

Új bútorokkal tették szebbé Tatabányán a kertvárosi gyermekorvosi rendelőt. A helyi lakosok, orvosok keresték meg a kéréssel Pataki Zoltánné önkormányzati képviselőt, miszerint égető szükség lenne a várókban új felszerelésekre.

K. D.

Új bútorokkal tették szebbé a kertvárosi gyermekorvosi rendelőt. A helyi lakosok, orvosok keresték meg a kéréssel Pataki Zoltánné önkormányzati képviselőt.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Pataki Zoltánné elmondta, hogy Magyarné Kocsis Andrea képviselőtársával összefogva segítettek a beruházásban, hiszen a beszerzett padok, öltöztető-pelenkázók több mint egymillió forintba kerültek.

Dr. Fehér Béla, a körzet gyermekorvosa arról beszélt, a régi bútorok ugyan jól szolgáltak, de az idő már ugyancsak meglátszott rajtuk, hiszen még a nyolcvanas években, a rendelő építésekor szerezték be őket. Hozzátette, örülnek a fejlesztésnek, így vált ugyanis teljessé az intézmény felújítása, amelyben körülbelül ezerhatszáz gyermeket látnak el.

Korábban a beázás jelentett náluk problémát, majd ennek orvoslása után lehetőségük volt az épület külső csinosítására, szigetelésre és nyílászárócserére, valamint a belső burkolat is megújult az elmúlt hét-nyolc évben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában