szép volt fiúk

2019.05.13. 15:31

Több mint egy órát javított a tatai csapat az idei Ultrabalatonon

A tatai csapat az idei Ultrabalaton alatt sem pihengetett. Szombaton rajtoltak el, és vasárnap értek célba, időeredményükön egy órát javítva.

Kemma.hu

A tatai csapat az idei Ultrabalaton alatt sem pihengetett. Szombaton rajtoltak el, és vasárnap értek célba, időeredményükön egy órát javítva.

Forrás: Tata.hu

Május 11-én, szombaton már második alkalommal vágott neki a tatai csapat a Balaton 220 kilométeres körbefutásának az Ultrabalaton futóversenyen. A rajt az elképzelésük szerint alakult, és az időjárás is nagyon kellemes volt, ami kedvezett a futóknak.

A tataiak három részre osztották a csapatukat, és a szakaszokon belül felváltva futottak. Az időt a megbeszéltek szerint tudták tartani, a versenyt az éjszakai eső és szél nehezítette meg, ami hajnalra abbamaradt, így az elmúlt évhez képest több mint 1 órát javítottak az időeredményükön. Az UB Team Tata idei eredménye a 2019-es Ultrabalaton futóversenyen: 21 óra 34 perc lett – tudtuk meg a Tata.hu-ról.

A tatai csapat az idei Ultrabalatonon egy órát javított a tavalyi eredményhez képest. (Fotó: Tata.hu)

A csapat tagjai egész évben futnak, az év elején egyeztetik, hogy ki milyen szerepet vállal majd a Balaton körbefutásakor. A program idén is a tervek szerint alakult és szerencsére senki nem sérült le.

A tatai csapat tagjai:

Rónavölgyi-Varga László, Rónavölgyi Béla, Horváth Csaba, Gönczy Mihály, Pap Ferenc, Schulmann István, Dr. Répássy György, Répássy Gergő, Hufnágel Ákos és Ombódi Károly.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában