Helyi közélet

2019.04.25. 19:00

Korszerű eszközökkel támogattak két esztergomi oktatási intézményt

Laptopokat és asztali számítógépeket adományozott az amerikai tulajdonú TE Connectivity két esztergomi oktatási és nevelési intézménynek.

Pöltl Zoltán

Bodrogai Tibor, a Montágh iskola igazgatója és Bodri Péter a TE Connectivity Esztergom ügyvezetője az átadáskor

Az Emberi Erőforrások Minisztériumához tartozó Esztergomi Gyermekotthon és a Montágh Imre EGYMI, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola intézményenként 5 laptopot és 10 asztali számítógépet kapott az ipari parkban működő autóalkatrész-gyártó vállalattól.

Az átadón Bodri Péter, a TE Connectivity magyarországi ügyvezető igazgatója többek között elmondta, hogy a cég számára fontos a társadalmi felelősségvállalás ügye, az általuk korábban is indított támogatási akcióhoz hasonlóan a mostani adományokkal is a célintézményekben folyó oktatási, nevelési munkát kívánják segíteni.

Bodri Péter a TE Connectivity Esztergom ügyvezetője és Horváth Zoltán az Esztergomi Gyermekotthon szakmai vezetője az átadáskor (Fotó: Pöltl Zoltán / 24 Óra)

Az átadás kapcsán mindkét intézmény igazgatója örömmel fogadta a kedves gesztust, s egyben jelezték, hogy számítógépes oktatási programjukban jelentős fejlődést ad a TE Connectivity mostani támogatása.

A TE Connectivity amerikai tulajdonú multinacionális nagyvállalat, esztergomi üzemében már több mint 1600 munkavállalóval gyárt az autóipar számára alkatrészeket, melyek az autók működését, kényelmi és biztonsági szolgáltatásait hívatottak biztosítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában