turizmus

2019.03.23. 20:00

Elkészült Lábatlan csodálatos imázsfilmje: a Gerecse kapuja több oldalát is megmutatja

A pályázati forrásból elkészült kisfilm előzetesét már láthattuk. A teljes film úgy mutatja be Lábatlant, ahogy a átutazóként nem látjuk.

Kemma.hu

Fotó: Szabó Attila

Elkészült március közepén Lábatlan imázsfilmje. A pályázati forrásból megvalósuló kisfilm előzetesét már februárban bemutatták, most a nagyközönség előtt is látható a teljes film. A kisfilmet Szabó Attila készítette.

Ahogy olvashatjuk, Lábatlant a Gerecse kapujaként is emlegetik, hiszen a hegy lábánál helyezkedik el. A Gerecse a hazai középhegységeink sorában kissé tán méltatlanul mellőzött kirándulóhely, pedig minden oldalról városok veszik körül: Tatabánya, Tata, Lábatlan, Nyergesújfalu, Tát, Dorog, Zsámbék, Bicske és a fővárostól is alig 40 km-re fekszik.

Lábatlan a Gerecse festői környezete mellett számos városi látnivalóval büszkélkedhet. A Piszke és Lábatlan községek egyesítésével létrehozott településen megtalálható többek között a Gerenday-ház és a Gerenday-kert, a pincesorok, a cementgyári emlékház, a település templomai, vagy a Pisznice-barlang. És akkor a sor még nem véges...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában