traktor

2019.02.02. 16:50

Mogyorósbánya: a közutak fejlesztésére új munkagépeket vásároltak

Erő- és munkagépek érkeztek Mogyorósbányára, amelyet a Vidékfejlesztési Program keretében szereztek be.

W. P.

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

Szerda délután érkeztek meg a vendégház udvarára azok az erő- és munkagépek, amelyeknek a beszerzésére a Vidékfejlesztési Program keretében nyert tízmillió forintnyi támogatást az önkormányzat.

A község vezetése két évvel ezelőtt nyújtotta be pályázatát a „Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzése” című felhívásra, amelynek keretében egy traktorral és különböző eszközökkel gazdagodtak.

Havrancsik Tibor és dr. Völner Pál az új traktorral (Fotó: 24 Óra)

A 13 millió forintos projekt részeként egy olyan jármű teljesíthet szolgálatot a településen, amelyet többek között zöldterület, padkák és árkok karbantartására, de akár egy nagyobb havazás után kül- és belterületi utak megtisztítására, síkosságmentesítésre is használhatnak.

Az önkormányzat a pályázatban vállaltak szerint gépkezelő munkatárssal bővítette dolgozói létszámát. A beszerzett eszközöket dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője Havrancsik Tibor polgármester társaságában tekintette meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában