boldogító

2019.01.28. 11:38

Önkéntes hősöket díjaztak Tatabányán

A Peron Music Alapítvány ünnepség keretében köszönte meg a Boldogítók elnevezésű projektjében részt vevők önkéntes munkáját.

S. G.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

A rendezvényen Csalai Judit önkéntes koordinátor mutatta be a projektet, majd John Katalin alpolgármester hangsúlyozta: tisztelet illeti azokat, akik valamilyen módon önkénteskednek, hiszen a legnagyobb dolog, amit adhatunk másoknak, az a szabadidőnk.

A rendezvényen bemutatkozott a Boldogítók projekt öt csoportja. A természet csoport hősei: Mocsi Ádám, Kerekes Máté István és Ulbrich Dominika. A sport csoportból önkéntes díjat vehetett át Varga Gábor, Kovács Tamás és Angelovics Szilvia.

A média csoport hősei: Edelmayer Zsolt, Jáger Dávid, Németh Máté és Taizs Gergő. A kultúra csoportból önkéntes díjat vehetett át Henczel Éva, Kustra Dávid, Kovács Adrián és Sólyom Fanni. A psziché csoportból elismerést vehetett át Rajeczki Deniel és Sólyom Fanni.

A hősök tevékenységét segítette és különdíjat kapott Cserteg István, Hajler Gábor, Cservenka Gergő, Jankovics Dóri és Vajay Zsuzsanna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában