önkéntesség

2018.10.08. 07:13

A Mol segítségével fejlődött a szőnyi tanösvény

Az almásfüzitői cégtől mintegy húszan érkeztek segíteni, de nemcsak kétkezi munkával segített a cég a szőnyieknek.

N. T.

Az almásfüzitői cégtől mintegy húszan érkeztek segíteni, de nemcsak kétkezi munkával segített a cég a szőnyieknek.

Fotó: Nagy Tamás/24 Óra

Jelzőoszlopokat állítottak és két helyen akáchidat is építettek, valamint téliesítették a korábban ültetett fűzfákat szombaton a MOL-LUB Kft. munkatársai és a Szőnyi Kulturális Egyesület önkéntesei a szőnyi városrészen lévő Forró sziget tanösvényen.

A MOL-csoport önkéntességi ötletpályázatot hirdetett korábban, amelyre a Szőnyi Kulturális Egyesület is tendert nyújtott be és nyert. Janka Ferenc, az egyesület vezetője elmondta, hogy tavasszal jelölték ki a tanösvényt, akkor határozták meg a nyomvonalat és elkészültek az alapok is.

– Most jelzőoszlopokat helyeztünk ki több helyre, amelyek egyrészt az utat mutatják, valamint felhívják a figyelmet a látnivalókra – emelte ki Janka Ferenc.

Rippel Attila elmondta, hogy az almásfüzitői cégtől csaknem húszan érkeztek segíteni a fejlesztést.

– A cég fontosnak érzi, hogy bekapcsolódjon az ilyen kezdeményezésekbe. Nemcsak támogattuk a pályázatot, hanem kétkezi munkával is segítjük annak megvalósulását – fogalmazott a MOL-LUB Kft. értékesítési és ügyfélmenedzsment vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában