1956

2018.10.22. 15:32

Állami elismerést vehetett át a Vértesi Erdő erdésze

Horváth Lajos Miklósnak az agárminiszter adta át az Életfa Emlékplakett Ezüst fokozatát a tárca 1956-os ünnepségén.

Kemma.hu

Horváth Lajos Miklósnak az agárminiszter adta át az Életfa Emlékplakett Ezüst fokozatát a tárca 1956-os ünnepségén.

Forrás: Kovács Zoltán

1956 azt tanítja számunkra, hogy a szabadság akkor nyer értelmet, ha céljainkon túllépve, félelmeinket meghaladva képesek vagyunk cselekedni hazánk jövőjének formálásában, jelentette ki Nagy István agrárminiszter az 1956-os Forradalom és Szabadságharc Emléknapja alkalmából rendezett ünnepségen Budapesten.

A tárcavezető összesen 66 személynek adományozott állami elismerést az 1956-os Forradalom és Szabadságharc Emléknapja alkalmából. Kovács Béla Díjban hárman, Pro Aquacultura Hungariae Díjban ketten részesültek. Horgászatért Érdemérem kitüntetést szintén ketten vehettek át. Életfa Emlékplakett Arany fokozatot öten, Ezüst fokozatot nyolcan, Bronz fokozatot pedig tízen kaptak. Miniszteri Elismerő Oklevelet harminchat személy részére nyújtott át Nagy István.

Az Életfa Emlékplakett Ezüst fokozatát vehette át többek között Horváth Lajos Miklós, a Vértesi Erdő Zrt. nyugalmazott kerületvezető erdésze a négy és fél évtizede az erdőfelújítások szervezésében, a bányaudvarok újraerdősítésében végzett kimagasló munkájáért, közéleti tevékenységéért.

Címkék#1956

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában