Gyermekkuckó

2018.08.05. 07:13

Óriási segítséget nyújt a Grundfos a családos dolgozóinak

Idén is vállalta a a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. tatabányai gyára, hogy megszervezi a nyáron dolgozó kollégák gyermekeinek elhelyezését.

M. K.

A gyerekek nagyon élvezték a Grundfos Gyerekkuckójában eltöltött időt

– Mindent mutass meg! Olyan érdekes! Ha nagy leszek, tűzoltó leszek! Én pedig... én is tűzoltó! – ezekkel a szavakkal fogadta tizenhárom óvodás közül két fiú a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. tatabányai gyárában a vendégeket. Tűzoltók jöttek el bemutatót tartani a gyerekeknek. Először vállalta idén a Grundfos, hogy dolgozóik óvodáskorú gyerekeinek megszervezi, hogy hétfőtől péntekig eltölthessék a hetet a Gyermekkuckóban: a gyárban, de biztonságos területen.

A gyerekek nagyon élvezték a Grundfos Gyerekkuckójában eltöltött időt

– Felelősnek érezzük magunkat, hogy dolgozóink körében egyensúlyban legyen a munka és a magánélet – hangsúlyozta Török László ügyvezető igazgató, aki közkívánatra beöltözött tűzoltónak. – Ennek szellemében tavaly nyáron megrendeztük az első Grundfos Nyári Napközis Tábort, nagy sikerrel. Önfeledt és élményekben gazdag hetet biztosítottunk a kollégáink általános iskolás korú gyermekeinek Tatabányán és Székesfehérváron is, egyben mentesítettük a szülőket a nyári szünetben felmerülő gyermekfelügyeleti problémák egy része alól. Az idén a 7–14 éves korosztálynak – több mint 60 gyereket várunk – a Ferencmajorban, a Pikant-Pajtában kerül megrendezésre a tábor a jövő héttől. Újítás, hogy az óvodás- korúaknak a gyár területén szervezzük meg a táborozást, a Gyermekkuckóba 3 és 7 év közöttiek jöhetnek, ők tizenhárman vannak. Reggel fél hattól délután öt óráig biztosítunk felügyeletet, nyolctól négyig különféle érdekes programokat, mint az ismerkedést a tűzoltók világával és a környezetvédelemmel. Legalább 2 hét egybefüggő nyári szabadságot adunk dolgozóinknak, de tudjuk, hogy a fennmaradó 2 hónapban nehéz jó megoldást találni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában