autósok

2018.04.06. 06:59

Ezeken az útszakaszokon lesz pénteken nehéz a közlekedés

Megyeszerte burkolatjavítási munkálatokat végeznek, így több szakaszon is nehezebb lesz a haladás, torlódás is kialakulhat. Összeszedtük, hol vigyázzon!

kemma.hu

A kátyúzás miatt nehéz lesz a közlekedés

Forrás: Shutterstock

Az Útinform tájékoztatása szerint pénteken az alábbi útszakaszokon dolgoznak a szakemberek:

M1-es autópálya

– Zsámbék és Tatabánya között a külső sávban kialakult burkolathibák miatt mindkét pályaoldalon, több szakaszon is 80-as sebességkorlátozás van érvényben.

– Hegyeshalom felé már négy hosszabb szakaszon van sávlezárás. Biatorbágy térségében, közvetlenül az M0-csomópont után, a 16-19 km között a külső sávot elkerítették a forgalom elől. Bicske és Tatabánya között a korábbi három szakaszon, (39-42, 44-47, 50-53 km között) ugyancsak a külső sávon nem lehet közlekedni. A 46-os és a 48-as km között a kapaszkodó sávot kerítették el a forgalom elől.

– Budapest felé két szakaszon a kapaszkodó sáv van zárva. A 42-es és 40-es, valamint a 35-ös km-nél a belső sávokba kell sorolni.

Az M1-es autópályán közlekedők szánjanak hosszabb időt az utazásra, mert napközben az erős forgalom, és az útépítések miatt akár 30-40 perccel is hosszabb lehet a mentidő.

81-es főút

– Mór és Bakonysárkány közötti szakaszán javítják a burkolatot. A 27-estől a 36-os km-ig félpályás lezárásokra és jelzőőrös irányításra készüljenek. Gyakori a torlódás.

– 47-es km-ében Kisbérnél a piac közelében átereszt építenek. Egy sávon, váltakozva halad a forgalom. Az áthaladási elsőbbséget táblák jelzik.

Tatabányán, a Győri úton pedig májusig folyamatosan javítják a burkolatot, így ott is érdemes a szokottnál is óvatosabban vezetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában