megható

2018.02.04. 06:57

Mentősök segítették világra a vérteskethelyi babát

A görcsölő édesanyát már nem volt idő kórházba vinni, a mentősök azonnal cselekedtek.

Sz. A.

Egy gyermek születése mindig megható esemény a mentősöknek is, a kisbéri életmentők azonban most kétszer is meghatódtak egy új kis élet érkezése miatt.

Még január 13-án riasztották a kisbéri mentőállomást, hogy egy 34. hetében lévő kismama görcsöl otthon. Csizmazia Katalin mentőtiszt, Magyar Ernő mentőápoló és a mentőgépjármű-vezető Faddi Tamás azonnal Vérteskethelyre sietett, ahol kiderült: a második gyermekével várandós édesanya ugyan jó általános állapotban van, ott kell megszülnie a babáját, amiben a mentősök segítettek neki. A kisfiú végül 2500 grammal és teljesen egészségesen jött a világra, majd mindkettejüket a tatabányai kórházba szállították.

A kisbéri mentőállomás " target="_blank" rel="noopener nofollow">beszámolója szerint a család a minap meglátogatta a mentősöket az állomáson és egy-egy mentőcsomaggal hálálták meg a segítséget. A meghatott mentősök babának és mamának is egészséget és boldog életet kívántak.

 

(Borítókép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában