egészségügy

2017.12.08. 18:56

Új orvosokat hoz Komáromba a Selye-kórház új igazgatója

Tatabányán, Kisbéren, Pannonhalmán és Győrben is dolgozott korábban Dr. Lőrinczi Enikő tüdőgyógyász szakorvos.

kemma.hu

Mint arrólbeszámoltunk, új megbízott főigazgatót nevezett ki az Állami Egészségügyi Ellátó Központ a Selye János Kórházban Dr. Lőrinczi Enikő tüdőgyógyász szakorvos személyében.

A kórház új vezetője az egyetem után Győrben kezdett dolgozni, szakorvosi tevékenységet folytatott többek között Kisbéren, Tatabányán mint megbízott gondozóvezető, és részt vett a pannonhalmi szakrendelő irányításában is.

– Számomra egy kihívás volt, hogy felkértek a kórház igazgatására, de örömmel tölt el, hogy egy ilyen jól együttműködő csapattal dolgozhatok. Remélem, kiérdemlem a bizalmukat is. Nagyon tetszik, hogy az önkormányzati testület teljes támogatását nyújtja, és ebben egy nagyon jó együttműködési lehetőséget látok, remélem, ezt a közeljövőben egyre jobban tudjuk kamatoztatni és fejleszteni – nyilatkozta a Komáromi Televíziónak Dr. Lőrinczi Enikő.

Az új főigazgató elsődleges feladatának tartja a betegbiztonság megőrzését, és fejleszteni szeretné az egynapos sebészetet is. A kórház megismerése, átvizsgálása folyamatban van, de tett már lépéseket a szakorvosi gárda bővítése érdekében.

– Két szakorvossal sikerült megállapodnom, egyikük Dr. Mihalik Gusztáv ortopéd szakorvos, aki januártól csatlakozik a csapathoz, másikuk pedig Dr. Szarvas Péter neurológus – mondta, majd hozzátette: tárgyalásban állnak egy reumatológussal is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában