tűzifa

2017.11.17. 19:12

95 oroszlányi otthonban már biztosan meleg lesz a télen

Mintegy 2 millió forintból 95 szociálisan rászorult oroszlányi család téli tüzelőellátását oldotta meg a település képviselő-testülete.

kemma.hu

Az oroszlányi közterület-felügyelet munkatársai is jelen voltak a tüzelő átadásakor

Forrás: Oroszlány.hu

A Nyíres-dűlőben 51, míg a Malomsori óvoda melletti parkolóban újabb 44 család vehette át az 1-1 köbméternyi fát, amit a Vértesi Erdő Zrt. szállított a helyszínekre.

Bakonyi Lucia szociális ügyintéző az Oroszlány.hu-nak elmondta, kérvény alapján, a jövedelem figyelembe vételével történt az elosztás, az indokoltságot pedig a polgármesteri hivatal hatósági osztályának munkatársai ellenőrizték.

Az oroszlányi közterület-felügyelet munkatársai is jelen voltak a tüzelő átadásakor
Forrás: Oroszlány.hu

Hozzátette: a közterület-felügyelet munkatársai már kedden elkezdték az adomány rendeltetésszerű felhasználásának vizsgálatát, és ahol visszaélést tapasztalnak azoknak az aláírt szerződés értelmében több mint 21 ezer forintot kell visszafizetniük. Az eddigi tapasztalatok kedvezőek, a családoknál szinte mindenhol bedepózták az önkormányzat segélyét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában