meglopott zenészek

2017.08.22. 06:21

Parkoló autóból lopták el a zsámbéki zenekar hangszereit

Ismeretlen tettesek szabadították meg nagy értékű hangszereitől a zsámbéki illetőségű, de gyermelyi és szomori zenészekből is álló Aurevoir. zenekart. A zeneszerszámokat az éj leple alatt, egy budapesti utcán parkoló autóból lopták el.

Zsíros Krisztina

Forrás: Aurevoir. Facebook

Az elmúlt hétvégén összesen körülbelül félmillió forint értékű hangszereket loptak el a már több tehetségkutatón bizonyító Aurevoir. együttestől Budapesten. A gyermelyi és szomori tagokból is álló zenekar augusztus 18-án koncert után pakolta hangszereit a Dob utca 23. szám alatt parkoló ezüstszínű autóba, amelyet vélhetően a tolvajok kifigyeltek, a riasztóberendezést kiiktatták, majd elvitték a nagy értékű eszközöket.

Eltűnt többek között egy mandolin, két akusztikus gitár, egy ballábas duplázó lábgép tokban és kolomppal, egy Behringer hangszóró, illetve egy olajzöld hangszertartó táska.

– Bízunk abban, hogy előkerülnek az értékeink, nagyon szomorúak vagyunk, hogy ez történt velünk – mondta Agócs Márton, a zenekar énekese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!