eltűnt

2017.10.19. 14:08

Segítsen megtalálni Kevint!

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a képen látható Tóth Kevin Krisztián eltűnése ügyében. A 15 éves fiút múlt csütörtökön látták utoljára.

kemma.hu/police.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 15 éves Tóth Kevin Krisztián eltűnése ügyében. A fiú október 12-én Ácsról ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem adott magáról. A rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Tóth Kevin körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, fehér bőrű, szeme színe kék, szőkésbarna rövid hajú, ovális arcú, fülei elállóak.

Forrás: police.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fenti képen látható fiút felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában