kocsifestő-mázoló

2017.09.18. 12:53

Mi az: nagy, piros és oltári bajba került a tulaja? Hát egy fehér kisbusz!

A 35 éves tatabányai Sz. Róbertnek nem a piros lesz a kedvenc színe, az egyszer biztos. Igaz, az alvázszáma sem stimmelt az általa vezetett kocsinak, nem csak a színe.

kemma.hu/police.hu

 

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Sz. Róbert tatabányai lakos ellen.

A járőrök szeptember 17-én Oroszlányban, a Rákóczi úton ellenőriztek a piros Ford kisbuszt és annak vezetőjét. Kiderült, hogy a forgalmi engedélyben lévő alvázszám nem egyezik a gépkocsi karosszériájában szereplő adatokkal.

Nem csak a kocsi színével volt baj
Forrás: police.hu

A járművezetőt az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi elmondta, hogy a forgalmi engedély egy ugyan olyan típusú járműhöz tartozik, amiről a rendszámokat ő szerelte át. Elmondta azt is, hogy a gépkocsi színét is ezért festette át fehér színről pirosra. A nyomozók a hatósági jelzéseket, a forgalmi engedélyt, valamint a gépkocsit az eljárás során lefoglalták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!