alkalom szül

2017.09.19. 08:23

Kifosztotta a részegen eleső és elalvó férfit

Vádat emelt az ügyészség az ellen a 22 éves tatabányaival szemben, aki kifosztott egy tatabányai férfit, és ezzel több mint 200 ezer forintos kárt okozott neki.

kemma.hu

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség kifosztás bűntette miatt emelt vádat a 22 éves elkövetővel szemben. Börtönbüntetés kiszabását , indítványozták, valamint azt, hogy térítse meg a sértettnek okozott kárt. Az elkövető büntetőjogi felelősségéről a Tatabányai Járásbíróság dönt.

A tettes 2016. szeptemberében, egy éjszaka az egyik tatabányai benzinkúton találkozott a sértett férfival, majd gyalogosan továbbmentek. Útközben a sértett az ittassága miatt elesett, majd elaludt. A férfi ekkor gyorsan kihasználta a sértett védekezésre képtelen állapotát, és tőle elvette a mobiltelefonját, a karóráját, és az arany karkötőjét összesen 244 ezer 500 forint értékben.

A férfi a mobiltelefont eltörte és eldobta, a karórát ezer forintért eladta, míg a karkötőt szétdarabolta, és törtaranyként 77 ezerért értékesítette különböző ékszerüzletekben, tájékoztatta a kemma.hu-t dr. Reszl Ildikó főügyész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!