vádemelési javaslat

2018.06.24. 07:04

Naszályi késelés: befejezték a nyomozás a 22 éves férfi ellen

Elfajult a szilveszteri buli Naszályon, és emiatt egy ember kis híján meghalt. A rendőrség most fejezte be a nyomozást a gyanúsított ellen, aki többször hátba szúrt egy másik embert.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

A Tatai Rendőrkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 22 éves naszályi férfi ellen, aki életveszélyesen megsebesített egy 29 éves embert szilveszterkor.

A nyomozást a gyanúsítottal szemben a napokban befejezték, és az ügyben keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal az illetékes főügyészségnek megküldték.

A gyanú szerint a 22 éves férfi január 1-jén, 1 óra körül Naszályon, egy lakásban szóváltásba keveredett a 29 éves sértettel. Ezt követően dulakodtak egymással és a gyanúsított több alkalommal a hátán egy késsel megsebesítette a sértettet. A tatai rendőrök a lakásban elfogták a támadót és őt a rendőrkapitányságra előállították. A sérültet, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

(Borítókép: Shutterstock)

Címkék#Naszály

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!