tragédia

2018.05.01. 07:05

Halálos baleset történt Bajóton

Hatan utaztak abban a kisbuszban, amely az út menti, mintegy öt méter mély árokba borult keddre virradó éjszaka. Egy nő a kisbusz alá szorult, ő a helyszínen életét veszítette.

Kemma.hu/police.hu

Halálos baleset történt április 30-án 23 óra 55 perc körül Bajót belterületén. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, egy kisbusz eddig tisztázatlan okból a földúton megcsúszott, többször átfordult és az oldalára borulva állt meg a pincesoron. A járműben hat fő tartózkodott, közülük egy nő a helyszínen életét vesztette és további négy ember sérült.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az elhunyt a kisbusz alá szorult. A nyergesújfalui hivatásos tűzoltók siettek a helyszínre, hogy kiemeljék a kisbuszt az árokból. Az első tájékoztatás arról szólt, hogy szakadékba zuhant a jármű, azonban megtudtuk: nem szakadékba, hanem egy körülbelül öt méter mély árokba csapódott a kisbusz.

Hatan utaztak a kisbuszban, amely az árokba csapódott
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!