küzdöttek az életéért

2018.02.04. 10:11

Ezért szállt le mentőhelikopter a Mártírokon – Frissítve

A Kemma.hu információi szerint a rendőrök azért siettek a helyszínre, hogy biztosítsák a fel- és leszálláshoz szükséges helyet az útszakaszon.

Kemma.hu

FRISSÍTÉS: Megkérdeztük az Országos Mentőszolgálatot, hogy miért hívtak mentőhelikoptert Tatabányára. Zalavári Borbála sajtóügyeletes arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a mentőket egy rosszulléthez riasztották a Mártírok útjára.

– A mentésirányító utasításai alapján a segélyhívó  megvizsgálta a beteget és megállapították, hogy nincs légzése és keringése, ezért a mentésirányító telefonos utasításai alapján a mentőegység kiérkezéséig megkezdte az újraélesztést. A helyszínre egy földi mentőegység és egy mentőhelikopter érkezett. A mentők hosszan küzdöttek a betegért, de sajnos a helyszínen életét vesztette. Az eset körülményeit szakértői vizsgálat tisztázhatja – tette hozzá.

Korábban erről írtunk:

Sokan megrémültek, amikor mentőhelikopter szállt le vasárnap reggel Tatabányán, a Mártírok útján és négy rendőrautó is érkezett a helyszínre.

A Kemma.hu információi szerint az egyik házban rosszul lett valaki, és ahhoz, hogy állapota stabilizálása után mihamarabb kórházba vihessék, mentőhelikoptert hívtak hozzá. A rendőrök azért vannak a helyszínen, hogy a forgalmat irányítsák, megállítsák, amíg a mentőhelikopter újra felszállhat.

A Tatabányán hallottam facebook-csoportban sokan dicsérik a helikoptert vezető ügyességét, ugyanis a villanyoszlopok, tömbök között profin tette le a gépet.

 

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!