képek

2017.12.11. 17:10

Oroszlányon fogták el a 25 éves drogdílert

Nagy fogás: egy dílert és négy drogost kaptak el az oroszlányi rendőrök, akik ráadásul tetemes mennyiségű kábítószert is találtak a 25 éves terjesztőnél.

kemma.hu/police.hu

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 25 éves bokodi lakos ellen.

Az oroszlányi rendőrök együttműködve a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozóival december 8-án az esti órákban Oroszlányon, a Dózsa György úton ellenőriztek egy gépjárművet, amiben több mint 200 gramm kábítószergyanús növényi származék volt. A talált anyagot a rendőrök lefoglalták.

A bokodi díler mindössze 25 éves
Forrás: police.hu

A házkutatás során a nyomozók két darab őrlőt és a kábítószer tárolására alkalmas tasakokat is találtak a férfinál, akinél az előállítás során elvégzett kábítószerteszt ki is mutatta a tiltott szer használatát.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság december 11-én el is rendelt.

A férfi nem igazán rejtette el a csomagokat...
Forrás: police.hu

A rendőrök december 9-én további négy férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A velük szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív értéket mutatott. Az egyik fogyasztótól a nyomozók kábítószergyanús anyagmaradványt foglaltak le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!