tragikus baleset

2018.01.03. 12:28

Drámai fotók az 1-es útról: három nő és egy férfi halt meg a halálautóban

A Kemma.hu információi szerint az Opel Corsában utazóknak esélyük sem volt a túlélésre, miután autójuk egy kisbusszal ütközött az 1-es úton szerda reggel.

Sz. A.

Budapest felől tartott Tatabánya irányába az az Opel Corsa, amiben négyen veszítették életüket, miután egy Transporter kisbusszal összeütköztek az 1-es úton, a szári kereszteződés közelében. A kisbuszban utazók közül hárman sérültek meg, egyiküket, ahogy arról beszámoltunk, műteni is kell.

A rendőrségre órákra hermetikusan lezárta a környéket. Az biztos, hogy a baleset környékén nagyon csúszott az út, egyelőre azt nem tudni, hogy emiatt tért-e át a szemközti a sávba a Corsa. A Transporter a képek tanúsága szerint oldalról „kapta el” a személyautót, amelyben négyen utaztak. Az életüket már nem lehetett megmenteni, mindannyian a kocsiban hunytak el.

Információink szerint három nő és egy férfi a baleset halálos áldozata, a férfi 27 éves volt, két asszony 52, egy pedig 50 éves. A kocsit információink szerint az egyik asszony vezette.

Az 1-es főúton Szár közelében már megszűnt az útzár, a forgalom zavartalan az Útinform tájékoztatása szerint.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!