terelés

2018.10.17. 07:17

Burkolatjavítás miatt lassabb a haladás az M1-es két szakaszán is

Az M1-es autópályán burkolatjavítás miatt két szakaszon is terelik a forgalmat. A Hegyeshalom és a Budapest felé vezető oldalon is folynak munkálatok.

Kemma.hu

Munkavégzés az M1-esen

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Az Útinform tájékoztatása szerint a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 34-es és a 43-as kilométer között, Óbarok és Bicske térségében a forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad a burkolatjavítás miatt. Budapest felé szintén két sávon lehet közlekedni. A terelésnél a 39-es kilométernél lévő bicskei csomópontot nem zárták le, viszont a kihajtáshoz a Hegyeshalom felé haladóknak a saját oldalukon kell maradniuk.

A Budapest felé vezető oldalon az 54-es és az 51-es kilométer között, Tatabánya és a megyehatár között újabb terelést építettek ki. Így a főváros irányába a külső és a leálló sávot lezárták. A forgalom a belső sávon illetve az ellenkező, Hegyeshalom felé vezető oldal belső sávján halad. A terelésnél mindkét irányban biztosított a két-két sáv.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában