11-es út

2019.05.25. 12:16

Szörnyű részletek az esztergomi balesetről: egy 12 éves kislány is súlyosan megsérült

Négy személy, köztük egy gyermek is súlyosan megsérült a szombat délelőtt történt balesetben Esztergomnál. A vétkes sofőr félresikerült előzése következtében csapódott fának a szabályosan közlekedő autó.

Kemma.hu

Négy személy, köztük egy 12 éves kislány is súlyosan megsérült Esztergomban abban a szombat délelőtti balesetben, ahol egy félresikerült előzés következtében csapódott egy autó egy fának.

Racsné Galambos Gréta, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint: a táti úton egy BMW márkájú autó kezdett előzésbe, amit végül nem tudott befejezni. Vissza akart térni saját sávjába, de túl nagy volt a sebessége, így egy szabályosan közlekedő Opel típusú gépjármű hátuljának ütközött neki. Az ütközés ereje akkora volt, hogy az Opel megpördült és jobb oldalával a fának csapódott, majd az út menti szántóra esett.

A balesetben négy személyt kellett kivágni a megroncsolódott autóból. A helyszínre mentőhelikopter is kiérkezett – számoltunk be róla korábban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!