Kábítószer-kereskedelem

2024.07.11. 11:24

Letartóztatásban maradhat a tatai drogdíler: félő, hogy meghamisítaná a tanúvallomásokat

Az ügyészség indítványozta, hogy a férfit további 3 hónapra tartsák letartóztatásba.

Kemma.hu

Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult ügyben a Tatai Járási Ügyészség indítványozta annak a férfinak a letartóztatása meghosszabbítását, aki tatai lakóhelyén értékesített rendszeresen marihuanát.

A férfi letartóztatását az ügyészség indítványára a nyomozási bíró 2024. június 14-én rendelte el a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében, és a bizonyítás veszélyeztetésének megakadályozása érdekében. Az ügyészség indítványozta a letartóztatás három hónappal történő meghosszabbítását.

Az indítvány szerint a férfi a 2024. június 12-i elfogását marihuánát vásárolt, és azt rendszeresen tatai lakhelyén értékesítette haszonszerzés végett.

Az eljárás adatai szerint a férfi négy fogyasztónak értékesítette a kábítószert, akik közül ketten 2024. június 12-én is felkeresték az elkövetőt annak lakóhelyén azért, hogy tőle marihuánát vásároljanak. Az ügylet ekkor meghiúsult, mivel a nyomozó hatóság a letartóztatott férfi lakását éppen átkutatta. A nyomozók a vevőket is előállították a kapitányságra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában