Eltűnt személy

2024.07.09. 13:29

A 4x4-esek is eredménytelenül keresték a Komáromban eltűnt nénit

Vasárnap késő este, komáromi otthonából tűnt el Páhokiné Ugrancsik Mária, az a 83 éves asszony, akit jelenleg is nagy erőkkel keres a rendőrség.

Kemma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, vasárnap késő este, komáromi otthonából tűnt el Páhokiné Ugrancsik Mária. A 83 éves asszony térben és időben nem tud tájékozódni. Eltűnésekor világos felsőt és szalmakalapot viselt – adta hírül a police.hu.

Az idős hölgy sem térben sem időben nem tud tájékozódni
Az idős hölgy sem térben sem időben nem tud tájékozódni
Forrás: police.hu

A tatabányai terepjárósok is megkapták a riasztást, így kutyák segítségével ők is az idős hölgy felkutatásához csatlakoztak. Rövid időn belül 8 fővel, 2 mentőkutyával, elsősegély felszerelésekkel, technikai eszközökkel a helyszínre érkeztek. A város több pontját gyalogosan és kutyákkal átnézték, a kijelölt területen az idős hölgy nem került elő.

A rendőrség kéri, ha látja valaki az eltűnt nőt vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 112-es segélyhívón, a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában