Rendőrkézen

2024.06.22. 07:24

Vitték a pénzt az M1-es autópálya pihenőjéből, amíg a sofőr békésen aludt

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik a Harkályos pihenőben kinyitották egy alvó sértett autóját, és abból pénzt vittek el.

Kemma.hu

Az M1-es autópálya pihenőjében loptak ki pénzt egy parkoló autóból

Forrás: police.hu

Az M1-es autópálya tatabányai szakaszán az elmúlt napokban két hasonló jellegű bűncselekmény is történt a hajnali órákban. A Tatabányai Rendőrkapitányság munkatársai ezért tervet dolgoztak ki, hogy megakadályozzák a további lopásokat. A nyomozók mindent előkészítettek.

tolvaj alvó sértett m1-es autópálya
Nem jutott messze a lopott pénzzel a páros
Forrás: police.hu

Június 18-án, kedden éjfél előtt pár perccel a Harkályos pihenőben meg is jelent egy autó, amiből két férfi szállt ki. Egy ott parkoló autót szemeltek ki, amibe többször bevilágítottak, majd az ajtaját ismeretlen módon kinyitották. Pénzt vettek ki a mindeközben alvó sértett járművéből, majd a saját kocsijukba vágódva sietősen távoztak. A nyomozók azonban követték a menekülő autót, megállították, majd elfogták az abban ülő 35 és 21 éves román állampolgárt.

A rendőrök előállították a két férfit a Tatabányai Rendőrkapitányságra, és az átvizsgálás során megtalálták a lopott pénzt, amit lefoglaltak. Emellett az elkövetők személyautójában olyan eszközökre leltek, melyekkel gépjárművek ablakaiban, gumiabroncsaiban, zárszerkezetében lehet kárt tenni. Gyanúsítottként hallgatták ki őket, kifosztás bűntett miatt indult eljárás ellenük. A Tatabányai Rendőrkapitányság őrizetbe vette a tetteseket. A rendőrség kezdeményezésére másnap az ügyészség bíróság elé is állította őket – adta hírül a police.hu. 

tolvaj alvó sértett m1-es autópálya
A rendőrök elfogták elfogták a 35 és 21 éves román állampolgárokat
Forrás: police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában