Megmérettetés

2024.06.13. 13:31

Vármegyénk rendőrei is képviseltethetik magukat az országos versenyen

A verseny célja a rendőrök szakmai tudásának elméleti és gyakorlati felmérése, megszerzett ismereteiknek, tapasztalataiknak az elmélyítése volt.

Kemma.hu

Ahogy minden évben, idén is szakmai versenyen mérhették össze tudásukat vármegyénk rendőrei. Ezúttal június 12-én, Tatabányán zajlott a megmérettetés. A verseny célja a rendőrök szakmai tudásának elméleti és gyakorlati felmérése, megszerzett ismereteiknek, tapasztalataiknak az elmélyítése volt. A vármegyében szolgálatot teljesítő egyenruhások előbb elméleti tudásukról adtak számot, majd a nap második felében karos forgalomirányításban, illetve gépjármű, motorkerékpár vezetés-technikai pályán mérték össze tudásukat – adta hírül hivatalos Facebook-oldalán a Komárom-Esztergom vármegyei rendőrség.

Karos forgalomirányítás kategóriában az első helyezést Nagy Dávid r. őrmester, az Esztergomi Rendőrkapitányság állományából érte el. A második helyezett Csizmár Ferenc r. őrmester, a Dorogi Rendőrkapitányság munkatársa lett.

Járőr-gépkocsivezető kategóriában a dobogó legfelső fokára Hindrik László r. törzsőrmester, az Oroszlányi Rendőrkapitányság állományából állhatott fel. Második helyen Varga Krisztián r. törzszászlós, a Tatabányai Rendőrkapitányság egyenruhása, míg harmadik helyen Kovács István r. törzszászlós, a Tatai Rendőrkapitányság beosztottja végzett.

Járőr-motorkerékpáros kategóriában az első helyen Téglás Tibor r. főtörzsőrmester, a Tatabányai Rendőrkapitányság munkatársa, második helyen Szimler Gergő r. őrmester, a Kisbéri Rendőrkapitányság egyenruhása végzett, míg a harmadik helyezett Winkler Tamás János r. törzszászlós lett, az Oroszlányi Rendőrkapitányság állományából. 

Az összesített legjobb elmélet díját Bagyura Zoltán r. törzszászlós, a Komáromi Rendőrkapitányság egyenruhása vehette át, míg összetett gyakorlati versenyszámokban Hindrik László r. törzsőrmester bizonyult a legjobbnak. A kategóriák első helyezettjei képviselik vármegyénket az országos versenyen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában