Védelmezők

2024.06.23. 07:12

Rosszul lett kismamán segítettek a 4x4-esek

A tatabányai 4x4-esek ismét segítettek a bajban. Ezúttal egy kismamának, aki az egyik tatai üzletben lett rosszul.

Kemma.hu

A tatabányai 4x4-esek ismét bebizonyították, hogy védelmező kezük mindenhol segítsége nyújt azoknak, akik rászorulnak. Hivatalos Facebook-oldalukon osztották meg a hírt, miszerint egyesületük tagjai egy tatai élelmiszeráruházban lettek figyelmesek egy láthatóan rosszul levő fiatal nőre, aki mint kiderült 11 hetes terhes. A hölgyet stabil oldalfekvésbe helyezték, mentőt hívtak hozzá, majd mikor kicsit jobban lett, felültették. A kiérkező mentőszolgálat a tatabányai kórházba szállította stabil állapotban.

Mindig segítenek, ha baj van

A terepjáróok mindig ott segítenek, ahol szükség van rájuk. Legyen szó rosszullétről, balesetről, veszélyes fákról vagy adományostásról, ők első kézből nyújtanak nekünk segítséget. 

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, nemrégiben Mésztelepen jártak, ahová a németországi Crailsheimben lakó magyarok (Crailsheimi Magyarok Facebook-csoport) adományát vitték ki, kiegészítve az elmúlt időszakban bejött felajánlásokkal.

A veszélyes fáknál is segítenek. Mint ahogyan a Facebook-oldalukon beszámoltak róla, régi jó partnerük, a Komárom-Esztergom Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ kérte a segítségüket nemrég, mivel az udvarukon egy nagyobb fa száraz ágai balesetveszélyes állapotúak voltak mind az udvaron tartózkodókra, mind pedig az utcán parkoló autókra.

A terepjárósok hamar a helyszínre siettek, és csapatuk kellő óvatossággal a veszélyes fát visszavágták, ezzel megszüntetve a balesetveszélyt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában