Tűzoltók

2024.06.21. 16:03

Helyszíni fotókon a durva baleset: három jármű szaladt egymásnak, mentőhelikopter is érkezett

Műszaki mentések és tűzoltás. Mozgalmas nap volt a csütörtök vármegyénk tűzoltóinak.

Kemma.hu

Nem sok minden maradt az egyik járműből

Forrás: KEM Katasztrófavédelem

Fotó: Császár Barnabás tű. szds.

Több balesetről, illetve beavatkozásról számolt be oldalán a vármegyei katasztrófavédelem. Mint írták, egy teherautó, egy kisteherautó és egy kisbusz ütközött csütörtök délelőtt Ács térségében, a 8151-es út 5-ös kilométerszelvényénél. 

Csúnyán összetörtek az autók a balesetben
Fotó: Császár Barnabás tű. szds. / Forrás: KEM Katasztrófavédelem

A kisteherautó vezetője beszorult a járművébe, a komáromi hivatásos és az ácsi önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították, kiemelték, majd a mentőszolgálat munkatársainak átadták további ellátásra. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Mentés közben a katasztrófavédelem emberei
Fotó: Császár Barnabás tű. szds. / Forrás: KEM Katasztrófavédelem

Emellett egy nyolc méter magas, kidőlt fa okozott kárt egy teherautóban csütörtök reggel a Kocs és Mocsa közötti út 14-es kilométerszelvényénél. A nagyigmándi önkormányzati és a kocsi önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre, feldarabolták a kárt okozó fát, valamint egy másik forgalmat veszélyeztető fát is. A beavatkozás idején, az  érintett útszakaszon félpályán haladhatott a forgalom.

Használati tárgyak égtek csütörtök délután egy családi ház konyhájában Tarjánban, az Ady Endre utcában. A tüzet a település önkéntes tűzoltói egy porral oltóval rövid időn belül eloltották. Az egység kivitt az épületből egy gázpalackot, amelyet visszahűtött. A helyszínre a tatabányai hivatásos és a vértestolnai önkéntes tűzoltók is kiérkeztek. Az egységek az ingatlant átszellőztették.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában