Nyomtalanul

2024.06.29. 11:10

Felszállt a buszra, és nyoma veszett a magyar nagymamának

A családja nagyon várja haza Ilonka nénit, akinek eltűnése ügyében az esztergomi rendőrök a lakosság segítségét kérik. Busszal indult Esztergomba, ahonnan Győrbe ment volna tovább, ám oda már nem érkezett meg.

Kemma.hu

Kétségbeesetten keresi a családja Hlaván Géza Vilmosné Ilonka nénit, akinek rejtélyes körülmények között veszett nyoma Visegrád és Győr között. A bőröndjét Esztergomban találták meg, a néniről azonban semmit sem lehet tudni. A telefonja ki van kapcsolva, azon nem elérhető.

Hlaván Géza Vilmosné eltűnt Ilonka néni
Eltűnt Hlaván Géza Vilmosné Ilonka néni
Forrás: police.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 75 éves rábapatonai néni eltűnése ügyében. Az idős hölgy június 26-án, szerdán egy Visegrádról induló autóbuszra szállt fel, hogy 13:10-es esztergomi átszállással közvetlen járattal Győrbe utazzon, azonban oda nem érkezett meg. Azóta életjelet nem adott magáról, utolsó információ róla, hogy felszállt arra a buszra.

Ilonka néni 178 centiméter magas, zöld szemű, a haja félhosszú, őszes. Eltűnésekor fekete mintás hosszúnadrágot, színes mintás rövidujjú felsőt és szandált viselt. Egy gurulós bőrönd és egy női ridikül volt nála.

A Facebookon sorra osztják meg az emberek az eltűnéséről szóló, segítséget kérő posztot, amelynek frissítéséből furcsa dolog derül ki. Ilonka néni bőröndjét ugyanis megtalálták Esztergomban az állomáson, ahonnan ő valószínűsíthetően Pest felé indult vissza egy járattal. Ez a család utolsó információja a szerettükről.

Hlaván Géza Vilmosné eltűnt Ilonka néni
Ilonka néni rokonai a Facebookon kértek segítséget
Forrás: Eltűnt emberekért-megoszthatod/Facebook, Shutterstock

Az Esztergomi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában