Kábítószer birtoklás

2024.06.24. 12:25

Durván szórhatta a cuccot a díler: előállításakor a hamis okiratait a wc-be dobta

A Tatabányai Törvényszék tárgyalást tart kábítószer birtoklásának bűntette és más bűncselekmény ügyében június 25-én, kedden.

Kemma.hu

A vádirat szerint a többszörösen büntetett előéletű vádlott 2022. március 16. napját megelőzően, ismeretlen személytől megszerzett 1746 darab, összesen 777,88 gramm nettó tömegű sárga színű tablettát, 119,68 gramm nettó tömegű sárga színű tabletta törmeléket, valamint 1272,57 gramm tömegű, amfetamin és kreatin tartalmú, por állagú anyagot. A vádlott a tablettákat és tabletta darabokat tartalmazó két csomagot az élettársa komáromi családi ház padlásán, míg a por állagú anyagokat tartalmazó két csomagot a ház garázsában lévő fagyasztóládában tartotta.

A rendőrök a 2022. március 16-án tartott házkutatás során megtalálták és lefoglalták az elrejtett csomagokat

A vádlott 2022. május 23. napját megelőzően egy ismeretlen személyt arra bírt rá, hogy hamis román személyi igazolványt készítsen számára annak érdekében, hogy a folyamatban lévő büntetőügyeiben várható, és már kiszabott szabadságvesztés büntetések végrehajtása elől külföldre szökhessen. A vádlott ezt a hamis közokiratot a 2022. május 23-i előállítása alkalmával – a bűncselekmény leplezése érdekében – a Komáromi Rendőrkapitányság mosdójában a wc lefolyóba dobta. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában