Agresszió

2024.06.18. 14:10

Csillagfejű csavarhúzóval döfte combon a buszsofőrt egy rettegett utas +videó

Az idős férfi rettegésben tartja az egész falut. Korábban egyszer már megfenyegette a sofőrt, azt mondta. A végállomáson egyszer késsel támadt egy biztonsági őrre, aki lefújta könnygázzal. A vérteskethelyieket rettegésben tartó támadót most őrizetbe vették.

Kemma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, letartóztatták a férfit, aki buszsofőrt szúrt meg Vérteskethelyen. A felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és a súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség eredményesen indítványozta az elkövető letartóztatását.

A 70 éves férfi június 15-én a vérteskethelyi buszmegállóban szállt fel a menetrend szerint közlekedő távolsági autóbuszra. Az autóbusz vezetője felszólította őt, hogy szálljon le a buszról, hiszen egy hónappal ezelőtt megfenyegette őt, hogy megöli. Az idős emberrel ugyanis a buszvezetőnek már korábban meggyűlt a baja, amikor az idős férfi megfenyegette, hogy elvágja a torkát. A sofőr ezt korábban jelezte is a munkáltatója felé.

A buszvezető most azon veszett össze az idős férfivel, hogy büdösen, koszosan szállt fel a járműre. Ekkor a férfi előrántott egy csillagfejű csavarhúzót, és lábon szúrta az autóbuszvezetőt. A támadó legalább 5 alkalommal, nagy erővel felé szúrt, amely szúrások közül egy alkalommal eltalálta a sértettet. A szúrás miatt nyolc napon belül gyógyuló sérülése keletkezett, de a cselekmény alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására is. A sofőrt azonnal kórházba szállították.

Mint arról a Tények.hu is beszámolt, a helyiek jól ismerik az idős férfit, aki évek óta rettegésben tartja a település lakóit.

A betegsége miatt, néha elfelejti a dolgokat, mert cukros. Valamikor kiváltja belőle a rosszat és ugye minden dolgot elfelejt nem beszámítható

mondta egy helyi a Tények kamerája előtt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában