Fejlemény

2024.06.14. 12:47

Bilincsbe került a kiadott lakások kaucióival csaló férfi

A Tatabányai Járási Ügyészség indítványozta az elkövető letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében. Az indítvány sikeres lett.

Kemma.hu

Időközben a bíróság az ülést megtartotta, az elkövetőt meghallgatta, ennek alapján a férfi letartóztatását egy hónapra elrendelte. A végzés végleges, azt az ügyész, védő és elkövető is tudomásul vette – tudtuk meg Dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivőjétől.

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, közösségi oldalon kínált kiadó lakást O. Cs. A hirdetésre többen is jelentkeztek. Rövid írásos egyeztetés után személyes találkozóra is sor került, amely során a férfi megmutatta az ingatlant, és a leendő bérlőktől kauciót kért. Ezt meg is kapta, majd ezt követően elérhetetlenné vált. Eltűnt a pénzzel együtt, a sértettek pedig nem költözhettek be a lakásba. 2023 májusától egy éven át csapta be ezzel a módszerrel az embereket. Miután az esetek a rendőrség tudomására jutottak, kollégáink csalás miatt eljárást indítottak akkor még ismeretlen tettes ellen.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában