Nyom nélkül

2023.08.03. 13:03

Kölyökképű fiút keres az oroszlányi rendőrség - segítséget kértek a megtalálásához

Molnár Zsolt hosszú ideje nem adott életjelet magáról. Farmerben, fekete-kék cipőben indult el. Eltűnése miatt az Oroszlányi Rendőrkapitányság keresi.

Kemma.hu

Több hónapja nem tudnak semmit a 16 éves Molnár Zsoltról, azóta nem adott életjelet magáról. A fiú 2007. október 19-én született Győrben, de Oroszlányból tűnt el, az oroszlányi rendőrök keresik.

A 16 éves fiú az oroszlányi gondozási helyéről távozott ismeretlen helyre, tartózkodási helye azóta ismeretlen. Molnár Zsolt 165 centiméter magas, szeme és haja színe barna, erős testalkatú. Eltűnésekor fekete-kék színű sportcipőt, valamint farmernadrágot viselt.  

Molnár Zsolt
Molnár Zsolt
Forrás: police.hu

Aki bármit tud a fiú hollétéről, azonnal értesítse az őt kereső rendőrséget a következő elérhetőségek valamelyikén. Az Oroszlányi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható fiú tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában