Eltűnt

2023.07.17. 08:35

15 éves almásfüzitői fiút keres a rendőrség - a barátjához indult otthonról, de nyoma veszett

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a fiatal fiú eltűnése kapcsán.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság eljárást folytat Cser Zoltán Miklós eltűnése miatt. A 15 éves fiú július 14-én almásfüzitői otthonából elindult a barátjához, ahova nem érkezett meg. A fiút utoljára másnap délután Budapesten látták, azóta tartózkodási helye ismeretlen.

Cser Zoltán Miklós 175 centiméter magas, sötét szeme, kiszőkített haja van, ami hátul és oldalt rövid, felül hosszabb. Vékony testalkatú, fekete bajsza van. Homloka bal oldalán egy 1 centiméter átmérőjű fekete anyajegy található. Eltűnésekor fehér sportcipőt, fehér hosszú zoknit és kék-fehér mintás térdnadrágot, valamint fehér pólót viselt – tette közzé a körözésben a police.hu.

Cser Zoltán Miklós
Forrás: police.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható fiú tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában