Elfogva

2023.06.02. 08:37

Volt esztergomi iskola épületébe tört be Sz. R., csak képeket ment nézegetni

A 21 éves férfi betörte az egyik ablakot, így jutott be az ingatlanba, ahonnan végül semmit nem sikerült elvinnie, mert tetten érték.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint május 30-án délután az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal közterület-felügyelőihez bejelentés érkezett, miszerint egy korábban Esztergom belterületén iskolaként üzemelt, üres épületbe jogtalanul bement egy személy. A helyszínre 7 közterület-felügyelő érkezett ki elsőként, akik megtalálták Sz. R.-t az épület első emeleti lépcsőfordulójában, ahol éppen kihajolva próbálta a csatornát lefeszíteni. 

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy az elkövető ablakbetörés módszerével jutott be a lezárt ingatlanba. A helyi lakost az egyenruhások elfogták, majd lopás elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. A 21 éves férfi azt mondta a rendőröknek, hogy csak képeket ment nézegetni az épületbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!