Közlekedés

2023.06.07. 14:46

Rövid időn belül két kamionos baleset is történt az M1-esen

Egy nyergeskamion és egy autószállító tréler, majd később egy kamion és egy kisteherautó ütközött szerda délután az M1-es autópályán.

Kemma.hu

Összeütközött egy nyergeskamion és egy autószállító tréler Mosonmagyaróvárnál, az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 156-os kilométernél. A műanyagot szállító nyergeskamion a belső sávon, a tréler pedig a külsőn és a leállósávon áll. A tréler három járművet szállított, ebből kettő az úttesten van, egy pedig az árokba zuhant.

Műszaki mentés céljából a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre, ahova a társhatóságok is megérkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Korábban pár száz méterrel távolabb két nyergeskamion utoléréses baleset szenvedett, a járművek a leállósávban vesztegelnek.

Ezt követően nem sokkal kamionnak ütközött egy kisteherautó is, Győr közelében, az M1-es autópálya határ felé vezető oldalán, a 117-es kilométernél. A határ felé vezető oldalt teljesen lezárták. Egy ember beszorult a kisteherautóba, őt a győri hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével próbálják kiemelni. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, torlódásra kell számítaniuk a közlekedőknek – számolt be ezekről a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!