Tragédia

2023.06.09. 07:30

Halálos fenyegetések: mi történhetett a Dunánál holtan talált párkányi férfival?

A párkányi fiatalembert több napon át keresték, végül holtan találták meg a Dunánál. Úgy tudni, eltűnése előtt már több halálos fenyegetést is kapott.

Kemma.hu

Tragikus véget ért annak a párkányi férfinak a keresése, aki még május 29-én tűnt el egy párkányi szórakozóhelyről. Cs. A. holttestét június 2-án találták meg a Dunánál, számolt be a Borsonline. A férfi ismerősei szerint korábban már több halálos fenyegetést kapott szerettük, most ezt válthatta valóra valaki.

Napokon át keresték Cs. A.-t, aki semmilyen életjelet nem adott magáról. A harmadik napon már 5 drónnal, 5 kereső kutyával, quaddal, csónakkal, helikopterrel is keresték a rendőrök, önkéntesek és önkéntes tűzoltók, de eredménytelenül. Hat nappal eltűnése után, a Dunánál találták meg a férfit a Bors információja szerint.

A fiatal férfit rengetegen gyászolják. Barátai szerint gyilkosság áldozata lett. 

Aki ismerte Csekit, tudja, hogy ilyet sosem csinált volna, hogy csak úgy eltűnik

– írta egy barátja. Egy másik barát a közösségi oldalon fogalmazott úgy, hogy Cseki rohadtul nem ezt érdemelte, majd hozzátette, hogy ennél bővebben nem fejtené ki a történteket, mert erre nem kapott felhatalmazást az elhunyt családjától.

A Bors továbbá arról ír, hogy Cs. A. már az eltűnése előtt kapott halálos fenyegetéseket, amit a rendőrségnek is jelzett. A lap a szlovák rendőröket is megkereste az ügyben, akik azt válaszolták, hogy a helyszínelés során nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában